Ett visionslöst samarbete som har prövats förut och misslyckats

Nedan det pressmeddelande som skickades iväg tidigare idag för att kommentera den nya majoriteten i landstinget i Västerbotten.

Pressmeddelande 141023: Ett visionslöst samarbete som har prövats förut och misslyckats

 

Den nya majoriteten i landstinget kommer likt för fyra år sedan att bestå av det samlade rödgörna alternativet. Moderaternas oppositionslandstingsråd Nicklas Sandström kommenterar det nya samarbetet i landstinget att de har prövats förr och slutade då i skilsmässa. Att tro att de försonats är svårt att tro utifrån den valrörelse som var och det ställningstagande som Vänsterpartiet har haft. Sett till det politiska innehållet som är visionslöst och saknar lösningar för hur sjukvården ska bli mer tillgänglig med kortare vårdköer, komma till rätta med personalbristen och utveckla sjukvården så fortsätter att vara världsledande. De förslag som presenteras om sex timmars arbetsdag kommer att urholka sjukvårdens redan idag ansträngda ekonomi avslutar Sandström.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.