Omvald till ordförande för länets största M-förening

Igår hade länets största Moderatförening, Umeå Centrala Moderatförening, sitt årsmöte. Under årsmötet omvaldes jag som ordförande att leda föreningen under det kommande året. Det är ett stort förtroende och känns fantastiskt kul och utmanade att få leda länets största förening under verksamhetsåret 2015. Ambitionen är att fortsatta utveckla föreningen och växa i antalet medlemmar säger Sandström i en kommentar.

 

Till ny vice ordförande valdes Elin Jonsson. Till ledamöter valdes Ulrik Berg, Gunilla Berglund, Liv Granbom, Igor Jonsson, Marianne Löfstedt, Ewa Westman modig, Patric Wallgren, Eva Zetterström samt Anders Ågren.

 

(På bild jag och Elin Jonsson)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.