Den sammankopplade vården

I dag deltar jag i panelen på Dagens medicins seminarium – Den sammankopplade vården. Seminariet tar sin utgångspunkt i den kraftfulla utveckling som sker med ny teknik och hur den ska kunna användas i sjukvården för bättre beslutstöd och dokumentationshantering. Intressanta föredragshållare kommer att gå in på hur det bättre ska möjliggöras att följa patienten över organisationsgränser och få vården mer sammanhängande. Ett sådant är exempel är patentdatasystemet Apotti i Helsingfors som kommit långt med detta. Jag kommer att få den tacksamma rollen att i min panel mötas med frågeställningen: Vi vet vad som behöver göras – hur får vi det att hända? Ska bli en riktigt intressant och lärorik dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.