Anna Kinberg Batra besöker Umeå och Noliamässan på onsdag

Just nu pågår mässan Stora Nolla i Umeå som alltid drar mängder med människor till Umeå. Förutom alla företagare som ställer ut står mängder med organisationer och partier. Vi moderater är ett av alla partierna som ställer ut i år och vår partiledaren Anna Kinberg Batra besöker Umeå och Noliamässan under onsdagen.

I föreläsningssalen Blomqvist kommer Kinberg Batra hålla ett anförande om Sveriges utmaningar kring integration, jobb och trygghet och besvara frågor från publiken mellan 15:00 och 16:00. Alla är varmt välkomna! Därefter kommer hon att ta tid för media, samtal med medlemmar och allmänheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.