M vill se gratis parkering för anställda på länets sjukhus

Pressmeddelande 200416: M vill se gratis parkering för anställda på länets sjukhus

 

Med anledning av det nya coronaviruset är det många av sjukhusens medarbetare som har nya och ibland oregelbundna arbetstider. För att förenkla deras vardag vill Nicklas Sandström (M) regionråd i oppositon att regionen tillfälligt beslutar om kostnadsfri personalparkering för sjukhusens personal.

– Vi har sneglat på region Stockholm och Västra Götaland som har beslutat om just fri parkering för sjukvårdspersonal. För många av våra medarbetare innebär arbetet med det nya coronaviruset både ökad arbetsbelastning och oregelbundna tider. Det här förslaget handlar om att bidra till att ge dem bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra jobb, säger Nicklas Sandström (M), regionråd i oppositon.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.