Julgåva till regionens personal

Från Alliansen sida kan vi inte nog understryka det fantastiska arbete som all personal alltid gör dagligen såväl som nu och under pandemin. Så all uppskattning som det bara går att visa våra medarbetare är givetvis mycket välkommet. Regionens ekonomi är dock bland de sämsta i landet vilket medför att utrymmet för en julgåva är mycket begränsat, då gåvan ges med pengar som inte regionen har. Så personalens insatser står inte i proportion till gåvans värde.

Nu är det tänkt att julgåvan ska ges i form av ett digitalt presentkort. Presentkortet är tänkt att kunna lösas in på en nationellt presentshopp. Ett sådant upplägg medför att regionens näringsliv inte får ta del av dessa intäkter vilket är mycket beklagligt. Om den politiska rödgröna majoriteten hade haft bättre framförhållning så hade det säkert gått att lösa med olika lokala lösningar som hade medfört att julgåvan kom regionens näringsliv bättre till del.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.