Efter M-krav så räddades pollenmätningarna i Västerbotten

Under dagens regionfullmäktige meddelade Regionstyrelsens ordförande Peter Olofsson (S) att Region Västerbotten har löst pollenmätningar till sommaren. Detta efter att Moderaterna krävt en lösning. Elmer Eriksson från Moderaterna som drivit frågan är mycket nöjd med beskedet. Det här är en väldigt viktig information för alla pollenallergiker som har bekymmer, inte minst under covid-19 pandemin säger Eriksson.

Tyvärr är det här inte första gången den socialdemokratiskt ledda regionen försöker lägga ned pollenmätningarna. 2012 försökte man med det, men protester från bland annat från Moderaterna räddade mätningarna då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.