Sänkt skatt på bensin och diesel!

🛑 Kostnaderna för bensin och diesel når nya höjder. Det är ett hårt slag mot Norrland och alla som är beroende av bilen för att ta sig till och från jobbet eller sina fritidsaktiviteter. De höjda kostnaderna beror bland annat på S/MP-regeringens höjda skatter på drivmedel.

Moderaterna har politiken för Norrland och vill minska de avståndsbaserade skatterna som:

✅ Sänkt bensinskatt

✅ Sänkt dieselskatt

✅ Sänkt fordonsskatt

✅ Förbättrat reseavdrag

✅ Avskaffad flygskatt

✅ Att stoppa införande av en kilometerskatt

 

⭐️ All beskattning av avstånd är direkta straffskatter på Norrland, landsbygden och alla som varje dag är beroende av bilen. Det går att bedriva en modern och offensiv miljö- och klimatpolitik utan att hela kostnaden skyfflas över på alla som behöver bilen i sin vardag för att ta sig till och från jobbet.

En kommentar

  1. kenth

    all pålägg o ändring på drivmedel är bara för att Lövën o co skall få in mer
    klirr i statskassan slösa bort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.