Gäst på Moderaterna i Bjurholms årsmöte

Igår hade jag nöjet att gästa Moderaterna i Bjurholm vid deras årsmöte för att hålla en presentation. Mötet inleddes med en tyst minut till minne av Ingemar Nyman, som tragiskt gick bort förra hösten. Hans betydelse för Bjurholm kan inte nog betonas. Årsmötet förflöt smidigt, där Ronny Jonsson omvaldes till ordförande och Bengt Sundling till vice ordförande.
Under mitt anförande betonade jag de många positiva utvecklingar som sker med den moderatledda regeringen vid rodret. Ett efter ett uppfylls våra vallöften, vilket steg för steg för Sverige mot ett bättre och tryggare land. Jag tog även tillfället i akt att framhålla det stundande EP-valet och vikten av vilka som representerar Sverige. Dock var huvudfokuset på situationen i regionen, särskilt inom hälso- och sjukvården. Vi står inför en försämrad ekonomi, allt längre vårdköer och en vårdpersonal som känner sig otillräcklig. Denna trend måste brytas, och fokus måste åter ligga på kärnuppdraget.
Det är alltid lika glädjande att besöka Bjurholm, en kommun som trots tuffa utmaningar har lyckats utvecklas framgångsrikt. Detta har uppnåtts genom ett starkt förtroende från väljarna, som återvalt Moderaterna över årtionden. Jag är djupt imponerad av detta och av det ledarskap som Christina Lidström visar för kommunen.
Stort tack för att jag fick komma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.