Alliansens vårdpolitiska konferens

 
Fortsätter min vistelse i Stockholm med två dagars vårdpolitiska nationella konferens med Alliansen. På plats finns företrädare från nästan alla landsting och regioner från alla partier för att få inspiration och ny kunskap för att utveckla hälso- och sjukvården. Konferensen började med att Socialminister Göran Hägglund höll ett inspirerande anförande. Andra pass under konferensen är psykiatri i världsklass som är en av Allianens stora satsningar under mandatperioden. Därefter kommer mer information kring vårdgarantin, vårdvalet och patientsäkerhet med mera. Ska bli riktigt intressant men det som är mest givande är att få träffa vårdpolitiska företrädare från alla allianspartier runt om i landet.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.