Sverige kan bättre

Under helgen har poliser skadats under våldsamma upplopp. Polisbilar har plundrats, kapats och satts i brand. Det kan inte undgå någon att Socialdemokraterna har tappat greppet om den inre säkerheten och misslyckats med en av statens mest grundläggande uppgifter – människors trygghet.

Är det mer resurser som krävs måste polisen få det. Är det nya verktyg som krävs, måste polisen få det. Är det andra arbetsmetoder som måste prövas, pröva dem.

Sverige kan och förtjänar bättre.

En kommentar

  1. Drutten

    Så gick det med Reinfelds öppna edra hjärtan. Och sen fortsatte S och MP på samma linje. Här ser vi nu summan av det hela. Ett splittrat och krakelerat land utan styrförmåga i riksdagshuset.
    Polisen ska av staten inneha det våldskapital som utan pardon ska slå ned dessa så dom funderar mer än en gång innan de gör om sina illgärningar. Vi behöver en regering som ger polisen denna makt utan att behöva riskera att utsättas för åklagare om polisen fiser för högt eller drämmer batongen i ligisterna. Dags att staten visar att staten bestämmer och inte kriminella och islamister.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.