Fredrik Reinfeldts hela sommartal

I helgen hade Moderaterna valupptakt och Fredrik Reinfeldt höll sitt traditionsenliga sommartal. I talet vädjade han om att svenska folket skulle öppna upp sina hjärtan och se till alla de människor som flyr kriget att de kan få söka skydd här. Sverige är och ska vara en humanitär stormakt genom att erbjuda människor en fristad från våld och förföljelser. Något vi ska vara mycket stolta över. I talet lyfte Fredrik valets viktigaste fråga – Jobben. Lyssna på hela talet genom att klicka här.

 

 

2 kommentarer

  1. sanningen svider

    Du är en Naiv idiot, precis som Sweinfeldt själv!
    Nu är AFs pengar slut, pensionärernas, Sveriges pengar är slut att försöka föda alla dessa djävla satans socialturister!
    Stoppar eller begränsar inte du & dina invandringen kommer ni att hållas personligt ansvariga för sveriges undergång.
    Tänk på det en stund och inse vad det innebär!!
    Hur i helvete kan det bara ”bra” för sverige att ta emot folk som inte lyckats skapa fred på flera årtusenden? och varför skall det vara mitt ansvar att skydda dem? speciellt de som inte ens vill förändra sin livssyn utan reser tillbaka och hugger huvudet av ”Kofhurs” som inte tror som dem.

    Må Fan ta dig din satans moderat!

  2. Joackim

    Reinfeldt har i 7 år och 11 månader påstått att invandringen är lönsam. Helt plötsligt så rapporterar Migrationsverket att det saknas 48 miljarder kronor för att uppfylla sitt uppdrag. Några dagar senare rapporterar arbetsförmedlingen att etableringslotsuppdraget är så kostsam att arbetsförmedlingens pengar är slut.

    Svenska skolan sjunker som en sten i Pisa undersökningar. Landsting och kommuner är underbemannade och den enda reform som Reinfeldt utlovar är mer pengar till invandring.

    9% av de asylsökande är flyktingar och för att komma till Sverige måste de åtminstone passera ett halvdussin länder där inga konflikter råder.

    Flyktingströmmen är inte tillfällig. Ingen stabilisering är att vänta sig i Somalia, Eritrea, Afghanistan Irak och Syrien som majoriteten av de asylsökande uppger sig komma ifrån. (90% förstör sina identitetshandlingar innan asylansökan)

    Varför skall Sverige bedriva den mest ansvarslösa invandringspolitiken i västvärlden i modern historia?

    Är inte våra föräldrar som har byggt upp detta land värd en säker och trygg ålderdom och få njuta av frukterna av sitt arbete istället för att varenda budgetkrona ska gå till folk som aldrig varit i Sverige, inte pratar Svenska och troligtvis inte kan placera Sverige på en kartbild?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.