Åsele årets ambulansfria kommun?

Det råder fortfarande stora oklarheter i vad den nya akutbilen eller ambulansen är för något. Enligt uppgift är det en ambulans fast inte till dekalerna och kan inte heller passera hastighet- eller kommungränsen vid en utryckning. Men det finns en reservation med i beslutet att det ska råda "sunt förnuft". I praktiken skulle skulle det gå att tro att om det är en urakut utryckning så kommer såväl hastighet- och kommungräns passeras.

Då går det verkligen ställa sig frågan varför inte backa fullt ut och även byta namn från akutbil till ambulans?! Det är ju de facto en ambulans! Så Åseleborna får som de nyuppsatta vägskyltarna menar fortsätta vara årets ambulansfria kommun. Stora frågan är när Socialdemolraterna och miljöpartiet väljer att släppa på prestigen?

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.