Årsmötesordförande för RFSL Umeå

 
I går kväll var jag inbjuden att vara ordförande för RFSL Umeås årsmöte.  För en som inte har vana av föreningslivet så leder man själva förhandlingarna under årsmötet. Årsmötet väljer styrelse i föreningen och avhandlar punkter som ekonomi och rapport om föregående års verksamhet. Själva förhandlingarna flöt på riktigt bra och jag får önska den nya styrelsen stort lycka till i sitt arbete för kommande verksamhetsår.
 
Jag fick även möjlighet att berätta lite om det som sker i arbetet med att få landstingen i Norrland att förändra de diskriminerande reglerna för assisterat befruktning för homosexuella. Från moderaterna har vi lyft dessa frågor för att åstadkomma en förändring men än så länge utan framgång.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Inez

    diskriminerande reglerna???????????

    ÄR dom diskriminerande eller är det din egen åsikt?
    Det är en viss skillnad om de prövats eller ej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.