Gemensamt Alliansavstamp inför folkomröstningskampanjen

Idag på Stora Nolia presenterade Alliansen i landstinget sin valfolder inför folkomröstningen För Alliansen är det en folkomröstning för hela länet där länets medborgare ska få säga sitt om hur sjukvården fungerar. Länets medborgare får på så sätt säga sitt om deras inställning till en Socialdemokratisk politik som ersätter ambulans med akutbil och tar bort den trygghet som akutplatserna i Dorotea är för inlandsbefolkningen. Detta är en politik som vi från alliansen inte kan accepterar.

 

Västerbottensnytt har ett inslag där jag kommenterar detta ytterligare, klicka här för att titta på det.

 

Alliansens gemensamma folder hittar du här.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.