Prao på ambulansen

Förra veckan gjorde jag ett återbesök på ambulansstation för att praoa. Under tidig förmiddagen fram till lunch var jag med på station under förberedelser inför dagens pass och även med på utryckning. Just den dagen jag besökte stationen var det rätt lugnt så det fanns rätt mycket tid över att samtal med personalen. Aktuella samtal var bland annat akutbilen i Åsele och synen på den, ambulansstationen i Robertsfors helgtid då det inte finns någon ambulans på orten samt hur en lämplig personalbemanning med kompetensnivån på en ambulans bör vara. Att komma ut och få diskutera aktuella frågor såhär gav mig oerhört mycket att ta med i det fortsatta politiska arbetet samt alltid lika kul att komma ut och träffa trevlig och kompetent personal. Stort tack till er!

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.