Bra alliansträff i Lycksele

I går var jag i Lycksele tillsammans med mina gruppledarkollegor för att träffa Alliansen i Lycksele. Vi var där för att ge inspiration och pepp inför valrörelserna. Vi berättade om de viktigaste sjukvårdsfrågorna och vad vi i Alliansen hade tänkt göra för att sjukvården ska bli bättre. Vi presenterade förslag om hur vårdköerna kunde minskas, ekonomin förbättras samt hur vi kunde jobba för att få personalen att trivas bättre och underlätta för framtida rekrytering av ny personal. Det kommer att bli en spännande valrörelse.

 

 

En kommentar

  1. gerd

    I dag på väg hem (Umeå) såg jag flera moderata valskyltar inför det kommande EU valet. Jag blev paff när jag såg att M gör reklam för Gunnar Hökmark på dessa skyltar. Kan du ge mig en anledning till varför Umeåbor ska rösta på en riktig gammelmoderat, dessutom skåning. Vad har han gjort för Umeå och Norrland under alla sina år i Bryssel?? Fattigdomsbevis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.