Dags för ett maktskifte – Moderaternas vårkampanj

Igår deltog jag på materialutdelning som en del av Moderaternas vårkampanj. I förrgår var vi på Ersmark och igår på Grisbacka/Grubbe. På kampanjen deltog förutom trevliga partikollegor även familjens hund Nova som fick följa med. Vi kommer att fortsätta under ett antal kvällar under denna månad med utdelning, som komplement till allt arbete som i pandemitider bedrivs via sociala medier.

Socialdemokraterna har gjort sitt. Sex år med Stefan Löfven har gett högre kriminalitet och högre arbetslöshet. Vi moderater ser att Sverige är på fel väg. Vi vet också att vi kan vända utvecklingen. Då måste vi prata klarspråk om problemen och vilka lösningar som finns.

Gå in på sidan www.maktskifte.nu och gör din röst hörd.

Det är dags för en ny start för Sverige!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.