LO dopar S valkassa – din hjälp behövs

Nu går LO in med rekordhöga 50 miljoner kronor till Socialdemokraternas valrörelse – trots att mer än varannan medlem sympatiserar med andra partier.

– Det är den absolut största satsningen någonsin, säger LO:s ordförande.

Sverige förtjänar en ny regering – och din hjälp behövs för att jämna ut oddsen mot mäktiga motparter. Varje krona räknas.

Tack!

Swisha 200 kr (eller valfritt belopp) till 123 427 37 44. Ange personnummer.
Webbgåva: www.moderaterna.se

4 kommentarer

 1. Realist

  Och hur mycket sponsrar Svenskt näringsliv Moderaterna med?
  LO redovisar men Svenskt näringsliv redovisar inte, är det rättvist tycker du?
  Sen är den avsevärda skillnaden att facket kan jag som privatperson lämna, medans de tjänster som Svenskt näringsliv i mycket är grundade på ett livsviktigt behov utav bland annat kunder på livsmedelsbutiker!
  Men det skillnaden skyltar aldrig en Moderat enögd politiker om!

 2. Politisk Oberoende Observatör

  Det skulle ju vara klädsamt om Nicklas Sandström själv redovisar hur mycket skattepengar han personligt fått under sina år i Landstinget. Det hade varit ännu mer klädsamt om Nicklas Sandström samtidigt också redovisar hur mycket pengar Svenskt Näringsliv sponsrat moderat politik med under årens lopp. Siter som ”Ekonomifakta”, ”Skattefakta”, ”Arbetsmarknadsnytt”, ”Entreprenör”, ”Jobbfakta” och ”Välfärdsfakta” (bara för att ta några exempel) är alla siter som bedriver moderat propaganda men finansieras av Svensk Näringsliv.

  Allt detta vet såklart Nicklas Sandström mycket väl om, varför han väljer att inte berätta det får ni komma med era egna slutsatser om. Men att det handlar om att misskreditera motståndarna för samma saker som man själv gör är en av huvudanledningarna Nicklas har.

  • Nicklas Sandström (inläggsförfattare)

   Är ju fortsatt så att SN inte ger Moderaterna en krona till vår valkampanj. Om du räknar på det sättet så behöver du även granska hur LO med fackliga organisationer sponsrar liknande opionsdrivande aktiviteter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.