Hur ska sossarna hantera Skellefteåuppropet?

I går besöktes landstingshuset av Doroteabor från Doroteauppropet. Nu idag kommer företrädare för Skellefteåuppropet för att uppvakta de högst ansvariga Socialdemokraterna för sjukvården i länet Peter Olofsson och Karin Lundström. Med på mötet har de även 35 000 namnunderskrifter som stödjer deras sak. Deras grundkrav är att Skellefteå lasarett utvecklas och inte avvecklas. Jag träffade företrädare för Skellefteåuppropet innan sommaren och diskuterade samma frågeställningar. Från Moderaterna Alliansen har vi sagt att vi vill stärka det lokala självstyret på länets sjukhus och i och med det skulle många av de saker som Skellefteåuppropet efterlyser kunna lösas. Nu återstår det att se hur Socialdemokraterna kommer att hantera detta upprop/uppror.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.