Landstingsfullmäktige

 
I dag är det sammanträde med landstingsfullmäktige. På ärende listan finns två större ärenden som handlar om delårsbokslutet samt om taxor sjukresor. När det gäller delårsbokslutet lär det bli en bra debatt kring att underskottet fortsätter även med den nya s-politiken. Mer om detta i gårdagens blogg. När det gäller sjukresorna så har Västerbotten haft dyrast eller näst dyrast sjukresekostnader i landet och därför har det känts nödvändigt att se över även det här området. Förutom ärenden är det massor av interpellationer som ska diskuteras. Har uppe interpellation om läkarbristen inom primärvården där var tredje tjänst är vakant och vad socialdemokraterna tänker vidta för åtgärder.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.