Dag 1 på landstingsfullmäktige

Idag är första dagen av två av landstingsfullmäktige. I dag ska det främst diskuteras och debatteras en rad inkomna interpellationer. Jag har bland annat ställt frågor om hur arbetsmiljön på Sorsele sjukstuga, hur det kommer sig att landstinget är sämst i landet i en nationell miljöranking samt hur antalet kvarliggande patienter kan minska på länets sjukhus. På beslutslistan finns ärende om ambulerande läkare som mina partikamrater Liv Granbom och Andreas Löwenhöök lagt. Annars är det stora ärendet frågan om folkomröstningen, en fråga som blev återremitterad vid förra fullmäktige efter en intensiv och lång debatt. Nu har det som meddelats på tidigare bloggar nåtts en kompromiss om frågeställningen och valdag.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.