Omvald som ordförande

Ikväll har det varit årsmöte med Umeå centrala moderata förening. Årsmötet beslutade att välja om mig som ordförande vilket känns stort och hedrande. Tidigare ikväll skickade jag iväg detta pressmeddelande till media.

 

 Pressmeddelande 140204: Sandström omvald till ordförande för länets största M-förening

Länets största Moderatförening, Umeå Centrala Moderatförening, höll årsmöte på tisdagskvällen. Under årsmötet omvaldes Nicklas Sandström som ny ordförande att leda föreningen under det kommande året.

– Det är ett stort förtroende och känns fantastiskt kul och utmanade att få leda länets största förening under supervalåret 2014. Ambitionen är att nå ett maktskifte i Umeå kommun och i landstinget samt ett fortsatt Alliansstyre nationellt avslutar Sandström.

Till vice ordförande valdes Ulrik Berg samt till styrelseledamöter Gunilla Berglund, Liv Granbom, Igor Jonsson, Marianne Löfstedt, Eva Westman Modig, Elin Jonsson, Patrick Wallgren, Eva Zetterström och Anders Ågren

Årsmötestalare var neurokirurgen Patric Blomstedt som berättade om det världsledande arbetet som sker med Deep Brain Stimulation (DBS) vid Norrlands universitetssjukhus. Med hjälp av en elektrod går det att lindra symptom av Parkinsons sjukdom, tvångssyndrom, depression eller Tourettes syndrom, hortons huvudvärk, ärftliga skakningar, beroendesyndrom med mera.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.