Nu är det blåljuset kvar så är ambulansen uppfunnen på nytt

Nu har den socialdemokratiska prestigebilen – akutbilen – kommit tillbaka från verkstaden. Nu har den fått en omlackering och liknar i stort sett en ambulans med enda skillnaden att det saknas en saftblandare vid användning vid blåljuskörning. Nu börjar skillnaden mot en riktig ambulans vara nästintill obefintliga. Frågan som kvarstår nu är varför man inte från den socialdemokratiska ledningen inte kan välja att backa från all kritik som varit och folkomröstningen och låta södra Lappland och Åsele få tillbaka sin ambulans? Från Moderaterna och Alliansen tror vi på riktiga ambulanser inte att man ersätter dessa med akutbilar som skett i Åsele.

Etiketter: ,

En kommentar

  1. Daniel Olsson

    Vilken parodi. Det är ju bara larmutrustningen och texten på bilen som skiljer sig från en ambulans (vad jag kan se). Kan detta spektakel verkligen vara en besparing?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.