Ambulanserna behöver finnas kvar

 
I dag skriver Västerbottens folkblad om konsekvenserna av indragningar av Ambulansen i Dorotea. Kan känna med ortsborna. Ambulanser är en av de viktigaste delarna i samhället för att befolkningen ska känna trygghet. Till skillnad från majoriteten väljer Moderaterna tillsammans med Alliansen att inte dra in ambulansen i Dorotea eller i Malå, Åsele, Skellefteå eller Robertsfors. Behovet av att göra kostnadsreduceringar är fortfarande stort men det går att prioritera annorlunda.

Etiketter: ,

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>