Självklart kommer jag till Dorotea!

Läser på vk.se att jag blivit inbjuden till Dorotea för att träffa ockupanterna av sjukstugan. Självklart kommer jag och träffa dem för att berätta vad Moderaterna och Alliansen tycker om nedläggningen av akutsjukstugeplatserna. Har varit tydlig i tidigare blogginlägg att Alliansen tagit ställning emot de neddragningarna. Jag är dessutom intresserad av att lyssna på hur de upplevt processen kring neddragningen och hur de ser på den vård de erbjuds på sjukstugan.

Det ska bli ett intressant möte där jag kan få ta del av de åsikterna. Någon företrädare för ockupanterna är varmt välkommen att ringa upp mig för att boka in en tid.

 

Etiketter: ,

7 kommentarer

  1. GossenRoda

    Du måste vara den största opportunisten Västerbotten skådat, ert sparförslag är ju inte vatten värt, inte mätbart inte uppnåenligt eftersom det inte kan mätas.

  2. Jerry Sellin

    Hej Nicklas. Trots att jag själv är socialdemokrat kan jag hålla med dig i mycket. Varför inte ta tillfället i akt och komma hit till Åsele den 7/2 18,00 när Peter Olofsson med bihang kommer hit för att förklara för oss som inte tydligen begriper att det blir billigare med en akutbil än ambulans. Jag kan lova dig att det kommer vara väldigt mycket folk på plats, vilket kan vara bra för er synpunkt på saken. Mvh Jerry Sellin Åselesosse.

  3. Therese Bjärstig

    Toppen! Särskilt intresserad är i varje fall jag (och säkert många med mig)av de konsekvensanalyser som gjorts, samt till vilka samhällsekonomiska konsekvenser beslutet bedöms få. För onekligen ser det ur en lekmans ögon ut som om beslutet på intet sätt i förlängningen kan vara hållbara, snarare det motsatta. Skulle därför vara intressant att få din åsikt om hur väl berett underlaget egentligen är.

  4. Nicklas Sandström

    Svar till Jerry Sellin (2012-02-01 18:07)
    Hej! Då jag inte är en part att förhandla med så kommer jag inte att komma upp samtidigt som Peter. Däremot så som jag skriver lyssnar och diskuterar jag gärna frågan med de som har möjlighet. Sen är ju det val 2014 och då finns det ju chans att ändra sitt partival om du nu håller med mig 🙂

  5. Nicklas Sandström

    Svar till GossenRoda (2012-02-01 17:57)
    Mätbara mål och resultatmått som du efterlyser finns beskrivet i Alliansens förslag till budget och landstingsplan för år 2012-2014 som avhandlades vid budgetfullmäktige i juni.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.