Stor Lean-konferens i Umeå

Idag och i morgon kommer jag att delta på en stor nationell Lean-konferens i Umeå. Konferensen arrangeras av Lean Forum Healthcare och runt 650 deltagare är anmälda. Det känns riktigt kul att Västerbottens läns landsting kan stå som värd för denna konferens. De senaste åren har det arbetas på mycket bra med flödesprocesser och ständig förbättring inom sjukvården i Västerbotten. Det finns många positiva exempel från landstingets verksamhet där patienter och personal är de stora vinnarna. Det känns riktigt kul att få dela med sig av de goda exemplen till deltagare från andra landsting. Det ska bli minst sagt två intressanta och lärorika dagar.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.