Besök i Barcelona

I dag åker jag till Barcelona inom ramen för mitt uppdrag för SKL i den nationella beredning för Primärvård- och äldreomsorg. Varje beredning gör under mandatperiod en studieresa för att få nya intryck av hur verksamheter fungerar på andra platser. I Barcelona ska vi göra ett antal studiebesök och diskutera strategiska frågor kring samverkan mellan primärvård och äldreomsorg.

På programmet är det en rad olika företrädare på plats som ska ge sin bild av samverkansfrågor, IT i vården och sjukvårdsfrågor. Beredningen ska även ett studiebesök på ett primärvådcenter. Det ska bli väldigt intressant och programmet är fullbokat med programpunkter vilket gör att det kommer bli ett kort och intensivt besök där.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.