Bevara akutsjukvården i Dorotea

I dag har sjukstugan i Dorotea ockuperats av arga ortsbor som vill att platserna för akutsjukvård på sjukstugan blir kvar. Jag kan verkligen känna med de ortsbor som är samlade för att protestera mot Socialdemokraterna och Miljöpartiets förslag till besparingar. Besparingen på akutsjukvården i inlandet är något som kostar mer än vad de smakar. Det skapar otrygghet på orten att veta att möjlighet till snabb akutvård försämras. Från Moderaterna och Alliansen valde vi att spara på annat istället för att kunna ha kvar bland annat akutsjukstugeplatserna i Dorotea.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. GossenRoda

    Fegis, tala om vad ni i Arrogansen skulle ha sparat på i stället, sluta gnäll och var mer konstruktiv, 30 MSEK i minskade vårdskador?

  2. Bergis

    Låt mig gissa vad ni skulle spara på istället. Låta Carema ta över all äldreomsorg i hela länet till lägre pris än nu och lämna de äldre åt sitt öde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.