Intensiva landstingsfullmäktigedagar

I dag är det gruppmöten inför morgondagens och onsdagens landstingsfullmäktige. Det var länge sedan landstingsfullmäktigedagarna kommer bli så intensiva med så många debatter om viktiga och angelägna frågor. Fullmäktige kommer att diskutera årsredovisningen för år 2011, beslut om ett antal motioner däribland två som jag har lagt angående vårdcoacher och att NUS borde etablera ett Beroendecentrum. Sedan kommer det vara en rad intensiva interpellationsdebatter. Har bland annat frågor om sjuka hus och primärvårdens nya större uppdrag. Sedan har vi två interpellationer från Alliansen om Åsele kommer att få tillbaka sin ambulans och om Dorotea kommer få tillbaka sin akutvård. Minst sagt två intensiva och spännande dagar. Ska bli riktigt kul!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.